TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK

 

 

 

 

                                                          Onkológia

 

Onkológiai termékportfóliónkban egyaránt megtalálhatók a már bevezetett, és esetleg régóta jó eredménnyel használt technológiák, valamint új, innovatív, vagy nemrég a piacra került készülékek is, különböző árfekvésben, valamint állapotban (használt, felújított, új). A berendezések mellett azok tartozékait, kiegészítőit is tudjuk biztosítani.A nálunk esetleg még nem elérhető berendezésekkel kapcsolatban kérésre piackutatást végzünk.

 

 

Tanácsadó tevékenység

 

Gondot okoz, hogy milyen teljesítményű, technológiájú készülék lenne Önök számára a legoptimálisabb?Elvész a technikai specifikációk erdejében?Nem szeretne felesleges funkciókat megvásárolni? Munkatársaink eszközbeszerzési igény esetén a teljes folyamat során segíti a megbízót megalapozott döntés meghozatalához.

 

Tevékenységünk során:

  •  Az ügyfél szakmai spektrumának, és az ellátási igények felmérését követően javaslatot     teszünk egy optimális készülék konfigurációval, és esetleg betegirányítási kérdésekkel kapcsolatban. (betegáteresző képesség, karbantartási igény – költségek, stb.

  • Az ügyfél pénzügyi lehetőségeinek, valamint a fenti - az ügyfél által jóváhagyott – konfigurációnak megfelelő készülékek felkutatása, árinformációk begyűjtését követően összefoglaló anyagot terjesztünk elő.

  • A megbízó igénye szerint részt veszünk az ártárgyalásokon, megfelelő technikai háttér információval látva el.

  • Igény esetén részt veszünk az ügyfél által kiválasztott készülék telepítésével kapcsolatos teljes folyamatban a technológiai és jogi-hatósági ügyintézés folyamán, akár a telepítést is elvégezzük.

  • Igény esetén a készülék garanciaidőn túli szerviz ellátásra is ajánlatot tudunk tenni.

                                                       Szervíz

 

 

​Alkatrész ellátás

 

Alkatrészellátási koncepciónk lényege, hogy ügyfeleink számára többféle megoldást kínáljunk fel:

Felkészültünk arra, hogy a meghibásodott készülékekhez eredeti, vagy utángyártott új alkatrészeket ajánljunk partnereink számára, ugyanakkor lehetőség van leszerelt készülékekből származó, tesztelt alkatrészek vásárlására is.

Saját laboratóriumunkban lehetőségünk van meghibásodott elektronikai panelek javítására is, melyhez megfelelő tudással és teszt környezettel rendelkezünk.

 

Karbantartás – hibaelhárítás

 

Onkológiai és képalkotó diagnosztikai készülékek karbantartásában, hibaelhárításában több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapat áll rendelkezésre eseti, vagy szerződéses hibaelhárítási tevékenység, installáció vagy leszerelés végzésére.

Szervizszerződéseinket minden esetben az ügyfél igényeire és lehetőségeire szabjuk, nálunk emiatt nem léteznek előre kiadott, merev többszintű szerződés sémák.